Sadržaj kursa
Rad sa kontaktima
0/1
Gmail
Sadržaj lekcije

Dobrodošli u Gmail. Njegova osnovna namena je da vam omogući razmenu elektronske pošte. Pri tome moram da istaknem da je u pitanju tzv. Web aplikacija što znači da se ona može koristiti na bilo kom računaru koji je povezan na Internet. Druga velika prednost se ogleda u tome što je u Gmail ugrađena napredna tehnologija za pretraživanje pa vam neće biti teško da pronađete određene sadržaje. Funkcija pod nazivom Labels vam omogućava da na efikasan način obeležite pojedine poruke a pri tome je moguće koristiti i nekoliko različitih oznaka.

Ukoliko koristite Gmail, ne morate brinuti o zauzetoj memoriji i brisati stare poruke, jer ćete na raspolaganju imati između 7 i 25Gb što predstavlja maksimum za Google Apps u Business verziji. Tu je i napredni sistem arhiviranja koji vam omogućava da pročitane poruke smestite u poseban folder a da vam one i dalje budu na raspolaganju.

Gmail-u možete pristupiti i sa svog mobilnog telefona, a tu je i nova funkcija pod nazivom Labs koja tek treba da pokaže svoju pravu vrednost. Novitet predstavlja i funkcija koja vam omogućava da razmenjujete kratke poruke (Chat), a tu je i novi Contact Manager u kome na efikasan način možete organizovati sve podatke koji se odnose na vaše saradnike.

Ovo je bio samo kratak pregled onoga što Gmail može da vam ponudi, a meni ne preostaje ništa drugo nego da vam što pre pokažem i njegove ostale mogućnosti.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button