Sadržaj kursa
Rad sa kontaktima
0/1
Gmail
Sadržaj lekcije

Nadam se da posle svih ovih lekcija nećete imati problema sa Gmail-om. Ipak, ukoliko se ispostavi da vam je potrebna dodatna pomoć, kliknite na opciju Help i pređite na tzv. Gmail Help Center. Doduše, ukoliko koristite Google Apps, moraćete da kliknete još jednom da bi konačno pokrenuli odgovarajuću funkciju.

Na vrhu okvira se nalazi polje u koje možete uneti pojam za kojim tragate, a ako nemate jasnu predstavu o tome, pročitajte neki od preporučenih tekstova (Recommended Articles). Na raspolaganju su vam i sadržaji koji obrađuju različite teme pa se nadam da ćete pronaći ono što vam je potrebno. Ja ću iskoristiti ovu priliku da potražim dodatne informacije o prilozima (Attachments), pa ću kliknuti na istoimenu opciju i prikazati ostale tekstove. Na kraju, na ekranu će se pojaviti konkretno uputstvo, pa mi neće biti teško da vidim o čemu se radi.

Gmail vam omogućava da ovu informaciju podelite sa drugim korisnicima kao i da ostavite svoj komentar. Ukoliko želite da postavite neko pitanje, vratite se na osnovnu stranicu i potražite opciju Help forum. Nakon toga ćete biti u prilici da izaberete odgovarajuću temu i pročitate diskusije koje su postavili drugi korisnici. Numerička vrednost koja se nalazi sa desne strane predstavlja broj pojedinačnih priloga a tu je i podatak o terminu poslednje izmene. Za pokretanje nove teme možete kliknuti na opciju Post a question stim da ćete pre toga morati da unesete svoje korisničko ime i izborom dugmeta Accept prihvatite opšte uslove. Dalje sledi izbor odgovarajuće teme i unos samog pitanja.

Na kraju, želim još samo da vam skrenem pažnju da se osnovne informacije o Gmail-u nalaze u odeljku pod nazivom Getting Started Guide. Ukoliko želite da vam one budu pri ruci, možete ih odštampati ili preneti na vaš računar.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button