Sadržaj kursa
Facebook
Sadržaj lekcije

Dobrodošli na kurs Facebook-a. Ja ću biti vaš instruktor. Na ovom kursu ćete savladati osnovne korake u upotrebi trenutno najpopularnijeg sajta za druženje, razmenu podataka i mnogo drugih stvari…

Društvene mreže su u poslednjih nekoliko godina izazvale pravu revoluciju a nije daleko od istine da je najveći „krivac“ za to upravo Facebook. On se veoma brzo razvija i stiče sve veći broj poklonika, pa postoji velika verovatnoća da su svi vaši prijatelji i poznanici već postali njegovi članovi.

Na početku ću vam pokazati kako možete da kreirate svoj profil, podesite parametre koji se odnose na njegovu bezbednost i upravljanje podacima. Nakon toga ćete videti kako se pronalaze prijatelji i formiraju grupe, da bi na kraju savladali postavljanje slika i video sekvenci. Naravno, to podrazumeva i postavljanje komentara koji često prate ovakve sadržaje.

U drugom delu kursa ću vam pokazati kako se koriste aplikacije koje su posebno dizajnirane za Facebook i podeliti nekoliko saveta za bezbednost. Posebnu pažnju ću posvetiti pravilima lepog ponašanja jer i to spada u ono što svaki korisnik Facebook-a mora da savlada. Pošto nas čeka još mnogo toga, najbolje bi bilo da se odmah bacimo na posao!

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button