Sadržaj kursa
Facebook
Sadržaj lekcije

Okvir koji se nalazi na vrhu vašeg profila naziva se Publisher i omogućava vam da ažurirate svoj status. To znači da u njega možete uneti kratku poruku koja će biti u skladu sa vašim trenutnim raspoloženjem, poslom kojim se bavite ili bilo čime što bi moglo da zanima vaše Facebook prijatelje. Ja ću iskoristiti ovu priliku da u jednoj rečenici opišem kako sam se provela na nedavnoj proslavi. Ukoliko nakon toga kliknem na dugme Share, ova poruka će se pojaviti na mom „zidu“. To znači da će svi moji Facebook prijatelji biti u mogućnosti da je pročitaju i ostave svoj komentar.

Pošto ovakve poruke po pravilu vrlo brzo izgube svoj značaj, dobro je znati kako se one uklanjaju. Za to je dovoljno kliknuti na opciju Remove i potvrditi svoju nameru.

Da bih vam pokazala još jedan detalj, ja ću uneti novu poruku i kliknuti na dugme Share. Ako obratite pažnju na vrh stranice, videćete da se pored mog korisničkog imena pojavila čitava poruka. Meni se to ne dopada, pa ću je ukloniti izborom opcije Clear. Bez obzira na to, statusna poruka će i dalje biti prikazana na mom zidu pa nije potrebno da je ponavljam.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button