Sadržaj kursa
Windows 8
Sadržaj lekcije

Dobrodošli na kurs Windows-a 8. Moj cilj je da vas što detaljnije upoznam sa svim karakteristikama nove verzije Microsoft-ovog operativnog sistema. Obzirom da je Windows 8 pretrpeo velike promene u odnosu na svog prethodnika – Windows 7, nadam se da ćete nakon ovog kursa biti u potpunosti osposobljeni za njegovo efikasno korišćenje.

Za početak ću vam pokazati šta vam je potrebno da biste prešli na novu verziju Windows-a, a zatim ćete videti kako se podaci sa vašeg starog sistema mogu preneti na novi. Nakon toga ću vas upoznati sa novim radnim okruženjem tzv. Metro interfejsom a videćete i kako se u Windows Explorer-u koristi nova traka sa alatkama – Ribbon.

U drugom delu kursa ćete videti kako se koriste pojedine aplikacije koje su uključene u standardnu instalaciju Windows-a 8. To se pre svega odnosi na nove verzije programa Mail, Photos, Music & Video itd. Nakon toga sledi niz lekcija koje su posvećenje podešavanju parametara sistema i korišćenju dodatnih uređaja. Na kraju, pokazaću vam kako možete da obezbedite maksimalnu sigurnost sistema i iskoristite napredne mogućnosti svog štampača. Pošto nas čeka mnogo zanimljivih tema, predlažem da se odmah bacimo na posao..

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button