PayPal
Sadržaj lekcije

Ukoliko se bavite maloprodajom, PayPal vam pruža mogućnost da na jednostavan način rešite problem bezgotovinskog plaćanja. Upravo za to je predviđen servis pod nazivom PayPal Here a ovo su njegove glavne karakteristike:

  • Provizija za plaćanje karticama iznosi svega 2,7%
  • Podržava sve vrste mobilnih uređaja
  • Nema troškova za pokretanje i mesečno održavanje sistema
  • Ne zahteva sklapanje dugoročnog ugovora
  • Uređaj za očitavanje kartica je besplatan

Aplikacija koja omogućava rad ovog servisa je besplatna i može se koristiti na bilo kom iOS ili Android uređaju. To podrazumeva čak i najjednostavnije modele mobilnih telefona ali je za ozbiljniju upotrebu ipak neophodno na nabavite tablet sa što većim ekranom. Osim samog uređaja, biće vam potreban i pristup Internetu a to se može ostvariti preko bilo koje Wi-Fi ili mobilne mreže. Ukoliko se opredelite za PayPal Here, vaši kupci će biti u prilici da plaćanje vrše i preko mobilne aplikacije, baš kao što je to prikazano u jednoj od prethodnih lekcija. 

Ovaj servis može da zameni čak i registar kasu. To znači da preko njega možete voditi kompletnu evidenciju, dodavati nove artikle i usluge, nivelisati cene, vršiti obračun poreza i pratiti gotovinske uplate.

Ukoliko želite da saznate još nešto o mogućnostima koje vam nudi PayPal Here, posetite stanicu koja se nalazi na istoimenoj WEB adresi. Nakon prijave možete očekivati pošiljku u kojoj se nalazi besplatni čitač kartica, a u međuvremenu ne bi bilo loše da posetite AppStore ili Google Play i instalirate aplikaciju pod nazivom PayPal Here.

Pridružite se razgovoru
0% Završeno
Call Now Button